Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

CFR Cluj e all-in pe piaţa de mercato! Cine e portarul dorit de ardeleni

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21452248/1/profimedia-0733690071.jpg

CFR Cluj pregăteşte transferuri importante în această iarnă, în încercarea de a cuceri un nou titlu. Ardelenii iernează pe locul 2, la 8 puncte în spatele liderului FCSB.

Omar El Kaddouri (33 de ani) este prima lovitură pe care CFR Cluj o dă în această iarnă. După experienţa ratată cu Konoplyanka, ardelenii speră ca marocanul să confirme.

Deşi e liber de contract, aducerea lui El Kaddouri a costat 1.2 milioane de euro, conform Fanatik. Suma reprezintă comisioanele către diferenţi agenţi ce trebuie plătite, pentru a obţine semnătura fotbalistului cu 108 meciuri în Serie A.

El Kaddouri are un CV fabulos pentru nivelul Superligii. El este liber de contract, după ce s-a despărţit de formaţia lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, iar ultima dată a jucat în luna mai!

Urmează un super portar?

Nelu Varga vrea să întărească şi buturile. Patronul lui CFR a pus ochii pe Maksym Koval (31 de ani), informează Sport.ro.

Koval are 2 selecţii în naţionala Ucrainei, iar în prezent este legitimat la Sheriff Tiraspol, unde a bifat 6 prezenţe în grupele Europa League în acest sezon.

Portarul are un CV solid, cu 106 meciuri la Dinamo Kiev. A mai trecut şi pe la: Metalurg Zaporizhya şi Goverla Uzhgorod, din Ucraina, Odense, din Danemarca, Deportivo La Coruna, din Spania şi Al Fateh, din Arabia Saudită.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele