Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Continuă curăţenia în lot. Dinamo a renunţat la un om de bază din sezonul trecut

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21459315/1/fc-botosani-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-18-12-2023.jpg

Se anunţă un an tare complica la Dinamo, iar Zeljko Kopic trebuie să schimbe lotul în această iarnă şi să aducă întăriri. ”Câinii” fac un stagiu de pregătire în Turcia.

Cei de la Dinamo au renunţat la serviciile portarului bosniac Filip Dujmovic. Transferat pe când era în Liga 2, acesta nu s-a impus între buturi în acest sezon.

Dujmovic a bifat un singur meci oficial în acest sezon, în Cupa României.

”Dinamo 1948 Bucureşti şi portarul bosniac Filip Dujmovic au convenit în această seară, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare.
 
Transferat în luna august a anului 2022, într-un moment complicat al echipei noastre în Liga 2, Filip Dujmovic a adunat 21 de meciuri în poarta dinamoviştilor, fiind unul dintre "câinii" de bază ai revenirii în SuperLigă”, au anunţat cei de la Dinamo.
  • Bosniacul este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele