Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Corvinul s-a despărţit de un jucător experimentat după turul cu Astana

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21697355/1/fc-corvinul-hunedoara-fc-paksi-europa-league-primul-tur-preliminar-18-07-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara a anunţat despărţirea de mijlocaşul Marius Chindriş, în vârstă de 33 de ani.

“Clubul nostru şi Marius Chindriş au ales, de comun acord, să se despartă, după doi ani petrecuţi de jucătorul originar din Arad la Hunedoara”, a precizat Corvinul.

Mijlocaşul, care în sezonul trecut a evoluat în 26 de partide de Liga a doua şi a marcat două goluri, ambele reuşite în prima parte a campionatului, a fost unul dintre jucătorii esenţiali în aceşti ani la Corvinul, fiind căpitanul echipei în sezonul în care s-a reuşit promovarea în Liga a doua, după 15 ani de aşteptare.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele