Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Costel Gâlcă a prefaţat barajul de Conference League cu ”U” Cluj. ”Teamă nu avem în niciun moment”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21605137/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-play-off-21-04-2024-2.jpg

Universitatea Craiova o întâlneşte pe „U” Cluj duminică, de la ora 20:00, într-un meci decisiv pentru accederea în cupele europene. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Costel Gâlcă a prefaţat disputa. Antrenorul oltenilor nu se teme de adversari, însă a punctat că aceştia au un antrenor experimentat, care ştie să gestioneze un meci capital.

”Îmi doresc să facem un meci cât mai bun, să existe o conexiune între noi şi suporteri. Este un meci capital pentru noi, pentru club, pentru toată lumea. Este un meci cât un campionat, pentru că este o finală, un meci care ne duce în cupele europene.

Foarte important, pentru că jucăm contra unei echipe care are un antrenor cu experienţă, are jucători cu experienţă. Nu mai contează dacă acest meci trebuia să se joace sau nu, trebuie să ne gândim la el, sper să ne bucurăm la sfârşit alături de suporterii noştri.

Aştept ca suporterii să vină în număr cât mai mare, să umple stadionul, pentru că avem nevoie de ei.

Teamă nu avem în niciun moment, ci respect trebuie să ai faţă de o echipă, de antrenor, de toţi”,
a spus Gâlcă.

Universitatea Craiova a terminat sezonul pe ultimul loc de podium, iar în acest context trebuie să dispute barajul de Conference League. Oltenii au terminat victorioşi campionatul, având 3 victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 4 runde.

De cealaltă parte, „U” Cluj vine după victoria din barajul de cupele europene cu Oţelul Galaţi îşi joacă şansa în finala din această seară din Bănie. Ardelenii au terminat campionatul pe locul 9, cu 33 de puncte.

În acest sezon, cele două combatante s-au mai întâlnit de două ori, ambele dueluri terminându-se la egalitate, 1-1 şi 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt