Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Cristi Balaj continuă duelul de la distanţă pe care îl are cu Gigi Becali. ”Am trăit să o aud şi pe asta”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21420821/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei din Superligă.

Partida a fost marcată de un moment considerat controversat de cei de la FCSB. După ce Florinel Coman a marcat golul de 1-2, reuşita a fost anulată de Colţescu, după consultarea sistemului VAR, datorită unui fault produs anterior.

Ulteriori, Gigi Becali a declarat că Alexandru Tudor i-a explicat că Sebastian Colţescu a luat decizia greşită, motivarea fiind un articol din "Legile Jocului".

Cristi Balaj a avut o primă reacţie la declaraţia lui Becali şi s-a minunat de explicaţia oferită de patronul de la FCSB.

”Apropo de idei sau de explicaţii năstruşnice, am trăit s-o aud şi pe asta: nu trebuia întoarsă faza că nu a fost atac progresiv. Aşa ne explica Becali. I-a povestit Tudor Sandu. I-a tradus lui Becali din engleză, din Legile Jocului. Otele era cu spatele şi nu ataca. Bă, te minunezi. Ce faci cu situaţiile în care nu s-au validat goluri şi s-a acordat lovitură de la 11 metri pentru cealaltă echipă după ce s-a analizat faza de la început?

Tudor i-a citit lui Gigi, care a intervenit şi le explica celor de la Federaţie, fiind luminat de Sandu, că golul trebuia validat. Tudor n-a zis că nu a fost fault, el ştie că şi noi sancţionam aşa ceva. Kiros Vassaras ne cerea să sancţionăm asemenea intrări, cu piciorul „remorcă” a fost lovit Otele”, a spus Balaj pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele