Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Cristi Pustai a explicat de ce a ales să semneze cu un club de tradiţie. ”Condiţii sportive deosebite”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21679571/1/pustai.jpg

Un nou început la Gloria Bistriţa! Ardelenii nu concep să rateze promovarea şi sezonul următor. Pentru asta au adus un nume sonor pe banca tehnică.

Cristi Pustai a fost prezentat oficial şi a condus reunirea lotului, urmând să decidă componenţa finală a acestuia în perioada următoare.

Pustai a explicat că a găsit condiţii foarte bune la Bistriţa, acesta fiind aspectul care l-a convins să accepte provocarea.

 

”Am venit, am văzut nişte condiţii extraordinare de muncă, condiţii sportive deosebite. Sper, fiind o nouă provocare pentru mine, să reuşesc ce am reuşit şi cu Piatra Neamţ, cu Gaz Metan, adică ne propunem, evident, promovarea!

Abia ne-am reunit, vor fi câteva săptămâni mai intense, mai grele, vom definitiva şi lotul când vom intra într-un cantonament aici, în oraş. Vom face cantonamentul pe plan local.

Atunci, 90-98 la sută din lot va fi definitivat. Deocamdată aşteptăm să vedem în ce etapă a Cupei României vom intra, după care vor fi anunţate şi jocurile de verificare. Acum e greu să vorbim despre vreun joc de verificare. Vom vedea în ce etapă a Cupei vom intra. Vom considera acel meci ca pe unul de verificare şi vom avea câţiva adversari pe care îi căutăm.

Am reuşit să stabilim un meci amical cu ACS Mediaş, pe 21 august, dar depinde de parcursul din Cupa României, pentru că e posibil să intrăm pe 7 august, să fie următoarea etapă pe 14 august, dar vom face şi cantonament”,
a explicat Pustai.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele