Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Cristiano Ronaldo, ţinta criticilor în Arabia Saudită, după gesturi obscene

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21505063/1/profimedia-0850676714.jpg

Cristiano Ronaldo s-a confruntat cu o avalanşă de critici după ce a părut să facă un gest obscen la finalul victoriei cu 3-2 a echipei Al-Nassr în faţa celor de la Al-Shabab, duminică, în campionatul Arabiei Saudite.

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalty în minutul 21, dar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final.

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

În fundal, se auzea scandat numele lui "Messi", făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal. Incidentul nu a fost surprins la televizor, dar unii experţi saudiţi au spus că Ronaldo ar trebui să fie pedepsit. Nu a existat niciun răspuns oficial, dar ziarul saudit Asharq al-Awsat a anunţat că federaţia naţională de fotbal (SAFF) a deschis o anchetă în legătură cu incidentul.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt