Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

CSM Lugoj, eşec fără set câştigat, în manşa tur din finala Challenge Cup la volei feminin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21059592/1/csm.jpg

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a fost învinsă în deplasare, de formaţia italiană Reale Mutua Fenera Chieri, scor 3-0, în manşa tur din finala Challenge Cup.

Scorul pe seturi a fost  25-15, 28-26, 25-17.

Partida retur din finală se va juca la Timişoara, în 22 martie, pentru câştigarea trofeului.

CSM Lugoj joacă în premieră finala unei cupe europene, iar până la ultimul act al Challenge Cup a eliminate echipele Jedinstvo Stara Pazova în semifinale (3-2 şi 3-0), Asterix Avo Beveren în sferturi (3-2 şi 3-1), respectiv pe Kairos Ponta Delgada, în optimi (dublu 3-0).

În acest sezon, tot în premieră, CSM Lugoj a cucerit şi Supercupa României.

În competiţie a evoluat şi Rapid Bucureşti, care nu a trecut însă de faza optimilor, cu AJM FC Porto (2-3 şi 3-2, plus set de aur).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele