Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

CSM Lugoj s-a calificat în premieră în finala Challenge Cup la volei feminin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21038151/1/csm.jpg

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a învins pe teren propriu, formaţia sârbă Jedinstvo Stara Pazova, scor 3-0, în manşa retur din semifinalele Challenge Cup şi va juca în premieră finala competiţiei.

Scorul pe seturi a fost 25-16, 25-16, 25-23.

În tur, formaţia sârbă s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi 25-21, 21-25, 17-25, 25-16, 15-8, însă per total la seturi câştigate CSM Lugoj are avantaj şi se califică în finala Challenge Cup.

În acest sezon, CSM Lugoj a eliminat echipele Asterix Avo Beveren în sferturi (3-2 şi 3-1), respectiv pe Kairos Ponta Delgada, în optimi (dublu 3-0).

Rapid Bucureşti nu a trecut însă de faza optimilor, cu AJM FC Porto (2-3 şi 3-2, plus set de aur), formaţia portugheză fiind eliminată ulterior în sferturi de Jedinstvo.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele