Ultima oră
Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă
Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT
Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet” Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet”
Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă
LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B

CSM Târgovişte termină grupele Ligii Campionilor cu o victorie şi va continua în sferturile Cupei CEV

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21011401/1/csm-targoviste.jpg

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia bulgară Maritza Plovdiv şi a încheiat pe locul 3 în grupa E a Ligii Campionilor, care îi permite să continue în sferturile de finală ale Cupei CEV.

CSM Târgovişte, debutantă în Liga Campionilor, s-a impus în meciul de miercuri cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei bulgare, pe seturi 25-18, 25-10, 26-24.

Rezultatele complete ale CSM în grupa E sunt: 0-3 şi 0-3 cu Eczacibaşi Istanbul, 0-3 şi 2-3 cu Chemik Police, 3-0 şi 3-0 cu Maritza Plovdiv.

După cele şase etape în grupa E, CSM Târgovişte încheie pe locul 3 şi va continua în sferturile de finală ale Cupei CEV.

În grupa B a competiţiei joacă şi campioana Volei Alba Blaj, cu ultimul meci programat tot miercuri.

Din această etapă sunt amânate meciurile care implică echipe turceşti, după tragedia care a lovit ţara în urmă cu două zile.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele