Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Cu medalia Anei Bărbosu, Team Romania va ajunge la nouă medalii la Paris. Este necesară confirmarea FIG

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21698555/1/med.jpg

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, sâmbătă, să i se acorde gimnastei Ana Maria Bărbosu medalia de bronz în concursul de sol de la Jocurile Olimpice, iar Sabrina Maneca Voinea să încheie competiţia pe locul 4. Pentru ca Aa Bărbosu să primească medalia, decizia TAS trebuie să fie pusă în aplicare de Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG), astfel că se aşteaptă confirmarea acestui for.

Team Romania a mai câştigat la Paris trei medalii de aur, patru de argint şi una de bronz.

La canotaj, au urcat pe prima treaptă a podiumului echipajul Andrei Cornea/Marian Enache la dublu vâsle masculin şi echipajul feminin de opt plus unu (Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu). Au obţinut argintul olimpic Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la dublu rame feminin şi Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin categorie uşoară.

La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi bronzul la 100 m liber.

La haltere, Mihaela Cambei a câştigat medalia de argint la categoria 49 kilograme.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele