Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Cyprien Sarrazin s-a specializat pe probele de viteză şi a câştigat la pas proba de Super G de la Wengen

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21459304/1/sar.jpg

Până nu demult un specialist al slalomului uriaş, francezul Cyprian Sarrazin s-a reprofilat pe probe de viteză în schiul alpin. Decizia a fost una extrem de înţeleaptă, el a câştigat din nou în Cupa Mondială, de această dată pe pârtia de la Wengen.

Sarrazin a schiat magistral în proba elveţiană de Superg G şi a terminat cu mai bine de jumătate de secundă avans în faţa lui Marco Odermatt, ocupantul locului secund. Podiumul a fost completat de Aleksandr Aamodt Kilde, din Norvegia.

Cornelia Huetter a câştigat coborârea de la Altenmarkt-Zauchensee. Ania Cail nu a prins puncte

 

Austriaca Cornelia Huetter (31 de ani) a fost cea mai rapidă în coborârea de la Altenmarkt-Zauchensee. Ea s-a impus la limită în faţa propriilor suporteri.

Specializată în probele de viteză, ”Conny” a bifat a treia victorie de la revenirea în Cupa Mondială de Schi Alpin, după ce o gravă accidentare a făcut-o să rateze mare parte din competiţiile din perioada 2020-2021.

La doar 0.09 secunde s-a clasate norvegianca Kajsa Vickhoff Lie, în timp ce podiumul a fost completat de Lara Gut-Behrami, din Elveţia, schioare ce luptă pentru ”Globul Mare de Cristial”.

România a fost reprezentată de Ania Cail. Ea a avut al 53-lea timp, insuficient pentru a puncta.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele