Ultima oră
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB
Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong
Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape
Programul etapei a 13-a din Superligă Programul etapei a 13-a din Superligă

Dan Şucu mai dă o lovitură la Rapid! ”5 milioane de euro”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21440618/1/sucu.jpg

Veştile bune vin pe bandă rulantă pe final de 2023 la Rapid! Dan Şucu a anunţat o mărire considerabilă de capital.

Acţionarul majoritar al giuleştenilor a anunţat că e vorba de suma de 5 milioane de euro! Există însă şi un aspect negativ, clubul a pierdut procesul cu Milos Pavlovic la TAS şi va trebui să achite suma de 750.000 de euro.

Dragi rapidişti,

Permiteţi-mi să încep prin a vă ura Sărbători Fericite şi un An Nou cu multă sănătate şi prosperitate! Şi, sperăm noi, cu multe realizări! 2023 este anul care ne-a adus multe victorii, care ne-a umplut de mândrie, dar şi de înfrângeri neaşteptate, care ne-au descumpănit.

În ultimele două luni, rezultatele din teren ne-au făcut viaţa… amară. Şi, pentru ca supărarea să fie completă, inclusiv la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după patru victorii consecutive, am pierdut un proces important. Acum, suntem obligaţi să plătim o suma mare de bani (750.000 euro, în contul unor presupuse datorii făcute acum 10-12 ani de către o altă societate).

Este penibil cum aceiaşi oameni care, prin incompetenţă şi golănie, au falimentat Rapidul, astăzi, sunt formatori de opinie în mass-media şi explică ce greşeli 'impardonabile' face managementul actual.

Pentru noi, însă, seriozitatea şi implicarea sunt esenţiale şi nu le putem promova decât prin exemplul personal.

Ca acţionari, am promis că vom investi mai mult şi mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Aceşti bani au început deja să intre în conturile clubului şi vor ajuta la întărirea echipei, pâna la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Mesajul nostru, al acţionarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, şi enorm de multă energie, atunci şi colegii noştri, jucători, antrenori sau angajaţi ai clubului, au obligaţia de a fi la fel de implicaţi şi de dedicaţi.

Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiţiei sportive şi, evident, fără compromisuri.

Dumneavoastră, fanii Rapidului, dacă veţi auzi că cineva susţine că la Rapid exista înţelegeri anticoncurenţiale între noi şi un alt club, sau că încercăm să influenţăm arbitrajul în favoarea noastră, sau că am contactat vreodată jucători ai echipelor adverse, sau cine ştie ce comportamente ilegale sau imorale din partea noastră, puteţi să le spuneţi liniştiţi că nu este adevărat. Că se înşală! Că este o minciună!

Pentru dumneavostră, fanii noştri, ne dorim ca oriunde mergeţi, şi oricând afirmaţi că ţineţi cu Rapid, să o faceţi cu capul sus, cu mândrie! Să fiţi convinşi că iubiţi cea mai serioasă şi respectată echipa din România. Şi, cât mai curând, şi cea mai puternică!

La mulţi ani şi un 2024 fericit!” a transmis omul de afaceri.

Rapid şi CFR Cluj au bătut palma pentru transferul lui Ermal Krasniqi!

 

Kosovarul Ermal Krasniqi este jucătorul cel mai curtat de la CFR Cluj. Adus pentru 200.000 de euro de la Ballkani, kosovarul părea că poate pleca de la fosta campioană doar dacă Neluţu Varga va primi 5 milioane de euro.

Acum însă, în perioada sărbătorilor, ardelenii ar fi decis, se pare, să îl cedeze la Rapid, adversara din SuperLiga. Conform Fanatik, părţile au bătut palma pentru un milion de euro, dar şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 25 de ani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele