Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

David Popovici a câştigat prima medalie în acest an. “Am încercat ceva nou”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21087526/1/popovici.jpg

David Popovici, cel mai bun înotător al lumii în 2022, a câştigat medalia de aur în proba de 50 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori.

Popovici a fost cronometrat cu timpul 22.62.

Pe locul doi s-a clasat Constantin George Alexandru Stoica (22.96), iar pe trei a terminat Patrick Sebastian Dinu (23.31).

“Am încercat ceva nou, să înot cu braţele întinse. Nu prea îmi place. Sunt mulţumit. Profit de faptul că nu este un concurs cu miză foarte mare. Da, chiar sunt bucuros”, a declarat Popovici la final, pentru TVR.

Tot miercuri el va concura şi la 100 m spate.

Zilele următoare, Popovici va evolua la 50 m fluture, 100 m liber, 100 m fluture şi 400 m liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele