Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Decizia luată de TAS în privinţa suspendării primite de Demiral

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21660957/1/tw-demiral-1.jpg

Merih Demiral a făcut gestul de adunare al ”Lupilor gri”, o grupare de extrema dreaptă din Turcia şi a fost suspendat timp de două meciuri ”pentru nerespectarea principiilor generale de conduită, pentru încălcarea regulilor fundamentale de bună conduită, pentru utilizarea evenimentelor sportive pentru demonstraţii cu caracter nesportiv şi pentru discreditarea fotbalului”, după cum sună motivarea UEFA.

Ulterior, turcii au făcut apel la TAS, iar acum a venit decizia forului. Se pare că demersul a fost fără succes, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea făcută de turci, pe motiv că TAS nu este responsabilă pentru audierea unei astfel de plângeri, confrom Bild.

Se pare că în regulament este prevăzut faptul că TAS nu poate judeca suspendările care au o durată de maxim două meciuri sau de până la o lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele