Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

DeMar DeRozan a plecat de la Chicago Bulls şi va evolua în Conferinţa de Vest

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21658346/1/profimedia-0657038613.jpg

După trei sezoane petrecut la Chicago Bulls, DeMar DeRozan se reîntoarce în Conferinţa de Vest.

Superstarul a ajuns la Sacramento Kings în urma unui sign-and-trade în care au fost implicate trei echipe. DeRozan a semnat pe trei ani şi va câştiga 74 de milioane de dolari.

Aceasta va fi a doua aventură a baschetbalistului în Conferinţa de Vest, după ce între 2018 şi 2021 a jucat la San Antonio Spurs.

Ca să îl achiziţioneze pe DeRozan, Sacramento a fost nevoită să îl dea pe Harrison Barnes la San Antonio Spurs şi pe Chris Duarte la Chicago Bulls. De asemenea, Spurs a primit un pick în draft-ul din 2031, iar Bulls a încasat bani (suma nu este publică deocamdată), plus două pick-uri în a doua rundă a draft-ului.

În vârstă de 34 de ani, DeMar DeRozan este unul dintre cei mai buni aruncători de la distanţă medie din istoria baschetului. El a fost numit de şase ori în All-Star Game, de două ori în a doua cea mai bună echipă a sezonului, iar în 2017 a fost selectat în a treia cea mai bună echipă a sezonului.

De-a lungul carierei, DeRozan a evoluat la Toronto Raptors (2009-2018), San Antonio Spurs (2018-2021) şi Chicago Bulls (2021-2024). Baschetbalistul născut în Compton va face echipă cu Fox şi Sabonis în Sacramento.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele