Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Destinaţie surprinzătoare pentru Goncalo Gregorio, fostul jucător de la Dinamo

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 2 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21652377/1/gregorio.jpg

Goncalo Gregorio (29 de ani) şi-a găsit rapid echipă, după ce s-a despărţit de Dinamo. Portughezul a semnat cu vicecampioana Armeniei, FC Noah, cu care va juca în preliminariile Conference League.

  • Lusitanul a reuşit 8 goluri în 41 de partide jucat pentru ”câini”.

„Continuăm să ne întărim ofensiva prin transferul lui Goncalo Gregorio! Atacantul portughez şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în ţara natală. După ce a jucat la tineretul lui Belenenses, a avansat la prima echipă şi apoi a evoluat pentru Casa Pia, Leixoes, Vilafranquense şi Pacos de Ferreira.

Fotbalistul de 29 de ani a ajuns la Noah de la Dinamo Bucureşti, acolo unde a înscris 8 goluri în 41 de meciuri”, e comunicatul armenilor.

 

De la ”câini” au mai plecat în această vară: Valentin Borcea, Edgar Ie, Neluţ Roşu, Ricardo Grigore, Dani Iglesias, Domagoj Pavicic, Christian Ilic, Dorian Railean, Darko Velkovski.

mail-share icon Email
viewscnt