Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Diogo Jota şi-a prelungit contractul cu Liverpool! Jurgen Klopp a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui

Liverpool Publicat de Ovidiu Neacşu pe 2 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20801175/1/profimedia-0693907486.jpg

Diogo Jota a semnat, marţi prelungirea contractului cu Liverpool. Portughezul a semnat până în vara anului 2027 cu echipa de pe ”Anfield”.

Diogo Jota era adus la Liverpool în urmă cu doi ani, de la Wolves, în schimbul a 44.7 milioane de euro şi semna un contract valabil până în vara lui 2025. Marţi jucătorul portughez şi-a prelungit înţelegerea până în 2027.

El a fost unul dintre cei mai buni oameni din atacul lui Liverpool, reuşind să înscrie 34 de goluri şi să ofere 9 pase decisive în cele 85 de meciuri jucate de el în tricoul ”cormoranilor”.

"Sunt foarte mândru! M-am impus în echipă de când am ajuns, asta mi-am dorit de la început. Acum, noul contract este o dovadă că persoanele din club au încredere în mine", a spus Diogo Jota, după semnarea contractului.

Jurgen Klopp a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. "Marchează, munceşte incredibil pentru echipă. Poate juca în toate poziţiile de atac, are o atitudine incredibilă", a spus şi Jurgen Klopp, despre Diogo Jota.

  • Jota este al doilea jucător important care îşi prelungeşte contractul cu ”The Reds”, după Mohamed Salah.
  • Portughezul este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermarkt.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele