Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

Doi triatlonişti portughezi s-au îmbolnăvit după proba de ştafetă mixtă în timpul căreia au înotat în Sena

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21697441/1/por.jpg

La două zile după ştafeta mixtă la triatlon, Comitetul Olimpic Portughez a anunţat că doi dintre sportivii săi, Vasco Vilaça şi Melanie Santos, au infecţii gastrointestinale. Acest lucru a reaprins dezbaterea cu privire la calitatea apei din Sena, relatează RMC Sport.

Triatloniştii portughezi s-au clasat pe locul cinci la JO.

Comitetul Olimpic Portughez a precizat că starea clinică a lui Vasco Vilaça este "stabilă, iar echipa medicală a COP ia toate măsurile pentru a-l monitoriza şi a-i oferi sportivului un tratament conservator în Satul Olimpic". "Vărsături, diaree, dureri de cap, dureri de stomac... acesta nu a fost modul în care am vrut să părăsesc Parisul", a scris Vasco Vilaça pe contul său de Instagram. Melanie Santos a fost şi ea afectată, cu "simptome similare, dar într-o formă mai puţin acută".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele