Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid Încântă la Cupa Reşiţa: Locul 2 la Campionatul National de Viteză în Coastă. Top 10 în clasamentul general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21662892/1/marcu.jpg

În weekendul trecut, pe 6-7 iulie, Dominic Marcu a participat la Cupa Reşiţa, la volanul noii sale maşini de curse, Tesla Model S Plaid.

Dominic a fost susţinut de entuziasmul şi energia spectatorilor prezenţi în număr foarte mare pe traseu. "A fost o etapă dificilă, dar susţinerea publicului m-a motivat să dau tot ce am mai bun", a declarat Dominic Marcu.

Dominic a reuşit să obţină rezultate remarcabile. Acesta s-a clasat pe 2 la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi a terminat în top 10 în clasamentul general.

În pauzele dintre manşe, spectatorii s-au bucurat de momente de relaxare şi socializare în parcul de service. Aceştia au avut ocazia să savureze Bergenbier Fără Alcool la rece, oferind o modalitate excelentă de a se răcori şi de a se bucura de atmosferă. "Aceste momente de relaxare sunt esenţiale pentru a ne reîncărca bateriile şi pentru a crea legături cu susţinătorii noştri. În tot acest timp maşina s-a încărcat şi ea cu soluţia E.ON Drive", a spus Dominic.

Dominic a subliniat că adaptarea la Tesla Model S Plaid este un proces continuu, dar unul plin de satisfacţii. "Cu fiecare etapă, mă împrietenesc tot mai mult cu maşina. Suntem pe drumul cel bun şi sunt încrezător că vom urca din ce în ce mai sus. Este o maşină incredibilă, dar în acelaşi timp foarte dificil de controlat", a adăugat el.

Dominic Marcu îşi exprimă recunoştinţa faţă de toţi susţinătorii şi partenerii care fac posibilă această aventură. "Mulţumesc partenerilor noştri, George - primul banking inteligent din România, BCR Leasing, E.ON, Nepi Rockcastle, Bergenbier Fără Alcool, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, Plus Autotrade, Service AutoChelu, Thor prin Edotec şi Ministerul Mediului. Susţinerea voastră este esenţială pentru succesul nostru."

Cu gândul la următoarea cursă, Dominic şi echipa sa sunt determinaţi să continue să muncească din greu şi să îmbunătăţească performanţele. "Abia aşteptăm următoarea etapă de acasă, Trofeul Sinaia, ce va avea loc pe 20-21 iulie. Încă nu ştiu cu ce maşină voi concura, însă tind să cred că va fi mai uşor pentru mine cu Tesla Model 3 Performance, traseul fiind foarte tehnic şi îngust. Rămâne de văzut."

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele