Ultima oră
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric
Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV

Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21655295/1/tesla.jpg

Reşiţa, 5-7 iulie – În acest weekend, Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Cupa Reşiţa.

Evenimentul va avea loc pe traseul de pe Valea Domanului, o locaţie legendară a coastei româneşti, un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind înscrişi 50 de piloţi.

După ce la Harghita a participat cu Tesla Model 3 Performance, Dominic revine la volanul noii sale maşini de curse, Tesla Model S Plaid, o rachetă electrică de 1020 cai putere.

"Vă aştept în număr cât mai mare să ne fiţi alături! Vă mulţumesc pentru susţinerea numeroasă. Sunt bucuros să revin la Reşiţa, este un loc unde simt susţinerea publicului şi mă bucur de atmosfera de aici" a declarat Dominic Marcu.

Având ca target în acest weekend acomodarea cu noul material de concurs şi să se bucure de plăcerea pilotajului noii maşini, Dominic este pregătit pentru provocările de la Reşiţa.

În parcul de service, Dominic îi aşteaptă pe spectatori cu surprize de la partenerii săi Bergenbier Fără Alcool, Pringles, Hama, dar şi cu şi jocuri interactive.

Participarea sa este susţinută de George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec şi Ministerul Mediului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele