Ultima oră
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”
LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty

”Dublă” elveţiană în slalomul uriaş de la Schladming

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20995146/1/profimedia-0751799858.jpg

Elveţia a ocupat primele două locuri în slalomul uriaş de la Schladming (Austria), în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin.

Loic Meillard a bifat a doua victorie din carieră, după ce a gestionat perfect avansul din prima manşă. El a fost urmat de Gino Caviezel, la 0.59 secunde. Podiumul a fost completat de favoritul gazdelor, Marco Schwarz, care a făcut o a doua coborâre de senzaţie şi a recuperat foarte multe poziţii.

Shiffrin a mai bifat un succes la feminin

Mikaela Shiffrin s-a impus în proba de slalom uriaş de la Kronplatz. Americanca a reuşit să fie cea mai bună pe pârtia italiană şi în competiţia din ajun.

Shiffrin a reuşit victoria cu numărul 84 din carieră şi este doar la două lungimi de recordul all time deţinut de Ingemar Stenmark.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele