Ultima oră
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru
Raul Rusescu a numit cei trei atacanţi care trebuie convocaţi la echipa naţională Raul Rusescu a numit cei trei atacanţi care trebuie convocaţi la echipa naţională

Ebba Andersson a câştigat schiatlonul feminin, la mondialele de la Planica

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21032107/1/profimedia-0758650206.jpg

Zi de graţie pentru Suedia la Campionatul Mondial de Schi Fond de la Planica (Slovenia). Ebba Andersson şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat proba de schiatlon, pe distanţa de 15 kilometri (7.5 kilometri în stilul clasic + 7.5 kilometri în stilul liber).

Andersson a devansat-o pe coechipiera Frida Karlsson, cu 22 de secunde. Podiumul a fost unul 100% scandinav, completat de veterană norvegiană Astrid Slind, care la 35 de ani şi-a trecut în palmares o medalie de bronz.

România nu a fost reprezentată, dintre cele 54 de sportive înscrie la start, 50 au trecut linia de sosire.

Simen Krueger, campion mondial la schiatlon. Podiumul a fost 100% norvegian

 

Simen Hegstad Krueger a câştigat medalia de aur la schiatlon, pe distanţa de 30 de kilometri în stilul clasic, din cadrul mondialelor de schi fond de la Planica (Slovenia). Podiumul a fost o afacere norvegiană.

Krueger a gestionat excelent din punct de vedere tactic finalul de cursă şi a rezistat atacurilor liderului Cupei Mondiale şi totodată celui care a devenit medaliat cu aur la sprint, Johannes Klaebo. Podiumul a fost completat de Sjur Roethe.

România a fost reprezentată de Paul Pepene. Schiorul nostru a terminat pe 36, la un ecart de 6 minute şi 9 secunde.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele