Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Este o echipă fantastică”. Jose Mourinho a ajuns în România şi şi-a spus marele regret al carierei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21604279/1/fb-as-roma-mourinho-2.jpg

Jose Mourinho (61 de ani) a ajuns în România! Legendarul antrenor va fi prezent la meciul de adio al ”Generaţiei de Aur”, care are loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

”The Special One” şi spus marele regret: acela că nu a acceptat să preia postul de selecţioner al ţării sale, Portugalia.

(n.r. dacă a fost o decizie grea să refuze naţionala Portugaliei) Da, şi greşită probabil. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens, o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmăreşti jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament.

Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial. Aş lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârşit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Mourinho, pentru Antena 3 CNN.

Mourinho ar putea ajunge la Beşiktaş

Vicepreşedintele clubului Beşiktaş Istanbul, Huseyin Yücel, a anunţat că se află în discuţii avansate cu José Mourinho, care este liber de contract după ce a părăsit AS Roma.

"Am avut prima întâlnire cu Mourinho în urmă cu aproximativ o lună. După aceea, am continuat negocierile şi am făcut oferta noastră până în punctul în care ne aflăm acum. Acum aşteptăm un răspuns. Aşadar, suntem în proces de discuţii. Cred că Mourinho şi Beşiktaş vor fi foarte compatibili în ceea ce priveşte ideile, mai degrabă decât buget", a spus el.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt