Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Etapa de Cupă Mondială la sărituri în apă din Brazilia a fost anulată din motive de siguranţă. La competiţie ar fi urmat să participe doi români

Sporturi Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21763463/1/sar.jpg

 

 

Federaţia Internaţională de Nataţie (World Aquatics) a anunţat sâmbătă că etapa de Cupă Mondială la sărituri în apă din Brazilia a fost anulată.

Etapa de Cupă Mondială care urma să se dispute la Brasilia, capitala Braziliei, a fost anulată oficial  chiar cu o seară înainte de debutul competiţiei. World Aquatics a publicat un comunicat adresat federaţiilor naţionale: „Din păcate, avem veşti proaste de împărtăşit în această seară. Din motive de siguranţă, World Aquatics anulează evenimentul High Diving din Brasilia. Aceasta include atât concursurile de elită, cât şi de grupele de vârstă. Deşi acest lucru nu este ceea ce vrem să facem, este cu siguranţă direcţia pe care trebuie să o luăm.

Mâine, sâmbătă, 12 octombrie, la ora 08:00, ora Braziliei, prin intermediul Teams, va avea loc o întâlnire obligatorie pentru toţi (inclusiv atleţii), pentru a oferi informaţii suplimentare şi a clarifica această situaţie. Apreciem răbdarea şi înţelegerea dumneavoastră pentru această decizie”, scrie în comunicatul World Aquatics.

La competiţia din Brazilia, ultima etapă înainte de Campionatele Mondiale de nataţie de la Singapore, ar fi urmat să participe şi românii Constantin Popovici şi Cătălin Preda.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele