Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Eugen Neagoe vrea să producă surpriza etapei. ”Vom încerca să ne impunem punctele noastre forte”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu ieri, 18:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21746030/1/fc-botosani-gloria-buzau-superliga-superbet-20-09-2024-2.jpg

 

 

Partida Poli Iaşi - ”U” Cluj, din runda a 11-a din Superliga, va avea loc sâmbătă, de la ora 16:45 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Golurile şi fazele importante ale partidei din prima ligă a României vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Antrenorul moldovenilor, Eugen Neagoe, a declarat că echipa sa are are argumentele necesare pentru a produce surpriza în disputa cu liderul.

”Noi venim după două rezultate pozitive. Îi felicit pe băieţi pentru implicare, seriozitate, profesionalism, am numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cu muncă, disciplină se pot obţine rezultate. Vom încerca să facem şi mai bine de acum încolo.

Vom încerca să ne impunem punctele noastre forte. Avem încredere, sperăm ca suporterii să ne susţină necondiţionat. Sper să fie o atmosferă şi mai frumoasă decât la meciul cu Craiova, dar să fie acelaşi rezultat”
, a spus Neagoe, la conferinţa de presă oficială.

Poli Iaşi vine după egalul din runda trecută, scor 0-0, în deplasarea de la UTA şi se află pe locul 12 în campionat, înaintea etapei cu numărul 11. Ieşenii sunt neînvinşi de două runde, după egalul cu arădenii şi victoria surprinzătoare cu 2-0, în faţa Universităţii Craiova.

De cealaltă parte, ”U” Cluj este lider în Superliga, la cinci „lungimi” de locul doi, ocupat de Oţelul, formaţie care are cu un meci mai puţin disputat. „Şepcile Roşii” sunt neînvinse în acest sezon de Sueprliga şi au şase victorii şi patru egaluri.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul trecut, în play-out, când clujenii s-au impus cu 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele