Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Fabian Ruiz a ajuns la spital după o accidentare la meciul cu Le Havre

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21408794/2/profimedia-0826358777.jpg

Mijlocaşul echipei PSG, Fabian Ruiz, a suferit o accidentare la meciul cu Le Havre, iar el a fost dus apoi la spital pentru investigaţii, a aflat duminică AFP.

Vizibil accidentat la umăr după un duel aerian, spaniolul a fost evacuat pe o targă. El a fost înlocuit de mijlocaşul Manuel Ugarte.

El a fost apoi dus la spital.

“Fabián Ruiz a ieşit în minutul 8 al meciului cu Le Havre AC de duminică, 3 decembrie 2023, suferind o luxaţie a umărului drept, fără fractură.

În zilele următoare vor fi efectuate teste suplimentare pentru a evalua cât timp va fi indisponibil”,  a precizat PSG.

Echipa PSG s-a impus cu 2-0 în meciul cu Le Havre, din Ligue 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele