Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

FCSB, aproape de o lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor. ”Îmi iau geanta şi plec”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21448913/1/chi.jpg

Alexandru Chipciu a decis să rămână la ”U” Cluj, cu toate că oficialii lui FCSB şi-au dorit revenirea lui la formaţia ”roş-albastră”.

MM Stoica a insistat pentru aducerea lui Chipciu de la ”U” Cluj, dar jucătorul de 34 de ani s-a răzgândit în ultimul moment şi a decis să rămână la formaţia ardeleană. El a recunoscut că a fost tentat de o posibilă revenire la FCSB.

Familia a fost principalul motiv pentru care fotbalistul a ales să rămână la ardeleni, unde este om de bază în angrenajul trupei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău.

"A existat discuţia între noi doi, da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia, am 4 fete, e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea. Dacă eram singur, îmi iau geanta şi plec. Mă motivează performanţa", a dezvăluit Chipciu, pentru Orange Sport.

Alexandru Chipciu şi-a consacrat cariera de jucător la FCSB, unde a jucat în perioada 2012-2016 şi a bifat 34 de goluri în 169 de meciuri.

  • Experimentatul fotbalist e cotat de Transfermarkt la suma de 500.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele