Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

FCSB i-a stabilit viitorul lui Vali Creţu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21459145/2/cretu-bun.jpg

Nana Antwi (23 de ani) este al treilea transfer al iernii perfectat de FCSB. Liderul din Superliga i-a mai adus pe Luis Phelipe (Poli Iaşi) şi Baba Alhasan (Hermannstadt).

Transferul fundaşului dreapta era crucial pentru viitorul experimentatului Vali Creţu, fotbalist căruia i-a expirat contract, dar care a plecat cu liderul din Superliga în cantonament.

Cei de la Fanatik scriu că deşi a fost adus Antwi, contractul lui Creţu va fi prelungit. Fundaşul cel mai probabil va avea statut de rezervă.

Valentin Creţu nu este pentru prima oară pus într-o situaţie neobişnuită din acest punct de vedere. Creţu a primit o prelungire a angajamentului său la finalul lunii august a anului trecut, deşi Becali anunţase că nu îi mai extinde durata contractulă după ce FCSB a ratat titlul de campioană.

136 de meciuri a adunat Valentin Creţu (35 de ani) pentru FCSB, în care a oferit nouă pase de gol, fără să înscrie. El are în plamares alături de vicecampioana en-titre Cupa României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele