Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Felicitări, TAROM! Singura echipă care va reprezenta România la Jocurile Olimpice a rămas blocată la Belgrad

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21660833/2/profimedia-0882993366.jpg

Luni a avut loc un protest mascat la TAROM. Compania a anunţat anularea a aproape 30 curse ”din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”, după ce iniţial anunţase că trei curse sunt anulate, pe rutele Beirut, Cairo, Amman, însă multe alte curse către destinaţii interne sau către destinaţii din Europa figurau ca anulate. Site-ul specializat de ştiri din domeniul aviaţiei, Boarding Pass, nota că până aseară la ora 18.00 fuseseră anulate 36 de zboruri. 

Printre cei care au avut de suferit de pe urmă acestui protest au fost şi poloiştii naţionalei, singura echipă a României calificată la Jocurile Olimpice.

Preşedintele Federaţiei Române de Polo, Aleaxandru Matei a dezvăluit situaţia halucinantă. Practic, sportivii care urmează să reprezinte România au fost lăsaţi cu ochii în soare şi au pierdut o zi de pregătire. Mai mult decât atât, aceştia au fost nevoiţi să vină cu autocarul de la Belgrad şi au parcurs un drum obositor de 12 ore!

"Coincidenţa face ca băieţii noştri, calificaţi la Jocurile Olimpice, să fie acum (n.r. luni) blocaţi la Belgrad pentru că zborul lor de Bucureşti este anulat. Ei sunt în aeroport de dimineaţă şi aşteaptă clarificări. E un zbor anulat al TAROM, compania noastră naţională. Noi am reuşit să aranjăm un autocar din Serbia, dar asta înseamnă 12 ore pentru jucători ca să se întoarcă acasă. E un autocar plătit de noi.

Dar nu asta e problema, problema e că ei pierd 12 ore, pierd o noapte, iar ăsta e timpul lor de recuperare după un turneu, având în vedere că mai sunt două săptămâni şi plecăm la Jocurile Olimpice. Ei nu se vor odihni, iar o noapte pierdută înseamnă enorm în contextul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice. Enorm. Şi eu pe cine să mă supăr?

Mi se pare absurd şi strigător la cer ca angajaţii de la TAROM să ne spună că nu îi interesează. Şi că au o posibilitate să ne întoarcem cu Air Serbia mâine, dar nu îi interesează cum ne rezolvăm noi cu cazarea, masa şi aşa mai departe până mâine.

Nu există la nicio companie să nu îţi asigure nimic, masa, cazare, ceva... să mă ducă la Frankfurt sau oriunde, iar de acolo să ajung la destinaţie. Dar TAROM este TAROM şi nu ne mai facem bine. Ei trebuiau să plece la 13:30. Dar pleacă abia acum de la Belgrad... şi după 12 ore, deci mâine (n.r. marţi) pe la 6 dimineaţa ajung acasă rupţi în două", a declarat Alexandru Matei, conform Agerpres.

Pe această cale, doresc să felicit compania naţională (!) TAROM pentru modul în care (nu) a gestionat situaţia şi i-a "ajutat" pe sportivii care vor reprezenta România!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele