Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Felix Zwayer, titular în meciul cu Anglia

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21659813/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024.jpg

Olanda va întâlni Anglia, miercuri, de la ora 22:00, în semifinalele Campionatului European. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

UEFA a luat o hotărâre halucinantă înaintea partidei. Felix Zwayer, cel care a "măcelărit" meciul dintre Olanda şi România, a fost delegat şi va arbitra cea de a doua semifinală.

Aceasta este a treia partidă consecutivă a Olandei la care este prezent Zwayer!

În meciul din sferturi, dintre Olanda şi Turcia, neamţul a fost rezervă. El i-a enervat şi pe turci în finalul meciului, atunci când i-a comunicat ceva în cască centralului Turpin, iar acesta a venit la margine şi i-a dat un cartonaş galben lui Montella, iar pe Yildirim l-a eliminat.

Decizia este de-a dreptul stupefiantă. Dacă reacţiile românilor pot fi considerate de unii drept subiective, să nu uităm că Zwayer a fost pus la zid atât de conaţionalii săi, cât şi de olandezi, care au avut doar de câştigat de pe urma arbitrajului scandalos.

Rămâne de văzut dacă Zwayer va fi central sau doar al patrulea arbitru în finală, bineînţeles, în cazul în care Olanda se va califica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele