Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Flacăra olimpică ajunge la Festivalul de Film de la Cannes

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21599126/2/torta-olimpica-olympicorg.jpg

Flacăra olimpică ajunge, marţi, la Festivalul de Film de la Cannes, unde va fi purtată pe covorul roşu de atletul paralimpic francez Arnaud Assoumani.

"Tony Estanguet, Marie-José Pérec, Thierry Rey, Iliana Rupert, Marie Patouillet, Nélia Barbosa, Alexis Hanquiquant, Christine Caron şi Brahim Asloum vor fi alături de Arnaud Assoumani (campion paralimpic la para-atletism), care va purta flacăra olimpică pe covorul roşu", au anunţat organizatorii celebrului eveniment de la Cannes.

Un documentar inedit intitulat Olympiques! - La France a des Jeux, realizat de Mickaël Gamrasni, va fi proiectat în cursul serii de marţi la Festivalul de Film de la Cannes. "În acest film, produs de France Télévisions, trei generaţii de sportivi francezi sunt reunite pentru prima dată, dezvăluind de ce Franţa are o istorie foarte specială cu Jocurile Olimpice", se arată în comunicatul de presă al Festivalului.

Flacăra olimpică se va întoarce apoi la Cannes în 18 iunie, în cadrul turneului său în Franţa înainte de competiţia de la Paris (26 iulie-11 august).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele