Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Fostul hocheist finlandez Janne Puhakka a fost găsit mort în casa sa, la doar 29 de ani. Principalul suspect este partenerul său de 66 de ani

Sporturi Publicat de Daian Cutu ieri, 20:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21765572/1/puh.jpg

 

 

Fostul hocheist finlandez Janne Puhakka a fost găsit mort în casa sa din Espoo, oraşul său natal, la doar 29 de ani. Potrivit Ilta-Sanom, partenerul său este suspectat că l-ar fi ucis.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, relatate de ziarul finlandez Ilta-Sanomat, fostul jucător a fost victima unei omucideri, principalul suspect fiind partenerul său. Partenerul său, în vârstă de 66 de ani, ar fi părăsit singur apartamentul şi a fost arestat după ce un vecin a alertat poliţia.

Puhakka a jucat pentru echipa franceză Gap în sezonul 2017-2018, timp în care a avut 30 de apariţii în toate competiţiile, dar apoi şi-a pus capăt carierei şi s-a întors în oraşul său natal.

Deşi fostul atacant a aşteptat până la finalul carierei pentru a-şi declara homosexualitatea, el rămâne unul dintre puţinii jucători profesionişti de hochei care au făcut public acest lucru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele