Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fratele lui Tavi Popescu a semnat cu o formaţie din Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21690121/1/popescu.png

Daniel Popescu (17 ani), fratele lui Tavi Popescu (21 ani), a plecat de la FCSB, formaţie unde a făcut junioratul, dar pentru care nu a reuşit să evolueze la echipa mare.

Daniel a semnat în Liga 2, cu nou-promovata Muscelul Câmpulung, are şanse mult mai mari să prindă meciuri oficiale.

”Bine ai venit, Daniel Popescu! FC Muscelul Câmpulung anunţã transferul lui Dani Popescu, junior crescut de Universitatea Craiova şi FCSB. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roşu!”, a anunţat divizionara secundă.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele