Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Galezul Elfyn Evans a câştigat Raliul Croaţiei. Etapa, marcată profund de decesul lui Craig Breen

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21104488/1/wrc.jpg

Pilotul galez Elfyn Evans (Toyota) a câştigat Raliul Croaţiei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC).

El l-a egalat astfel în fruntea clasamentului general pe francezul Sébastien Ogier, locul 5 în Croaţia.

La 33 de ani, Evans a câştigat al şaselea raliu în WRC.

Locul trei a fost ocupat de estonul Ott Tänak (M-Sport/Ford), iar pe trei s-a clasat finlandezul Esapekka Lappi (Hyundai).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele