Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gambia a remizat cu Congo, scor 2-2, şi s-a calificat la CAN. Meciul s-a disputat la Marrakech, în ciuda seismului. Jucătorii au dormit în aer liber

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21311531/1/minge.jpg

Gambia s-a calificat, duminică, în faza finală a Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, după remiza, scor 2-2, cu Congo, într-un meci disputat pe Grand Stade din Marrakech din Maroc, în ciuda cutremurului care a făcut peste 2.100 de morţi.

Două goluri marcate pe final de rezervele Yankuba Minteh şi Muhammed Badamosi, în condiţiile în care Congo conducea cu 2-0, au oferit Gambiei punctul de care avea nevoie pentru a se califica. Gambia a terminat pe locul al doilea în grupă, după Mali.

Acest meci din Grupa G a fost mutat la Marrakech, deoarece Gambia nu are un stadion care să îndeplinească standardele internaţionale

După cutremurul de vineri seara târziu, jucătorii din Gambia şi Congo au fugit din hotelurile lor şi au dormit în aer liber. Antrenorii celor două echipe, belgianul Tom Saintfiet (Gambia) şi Paul Put (Congo), au declarat că jucătorii lor au fost traumatizaţi, dar Confederaţia Africană de Fotbal (CAF) a menţinut meciul.

Meciul s-a disputat în faţa a doar câteva zeci de spectatori, suporteri ai ambelor echipe care au fluturat steagurile ţărilor lor.

Cutremurul s-a soldat cu moartea a peste 2.100 de persoane la sud-vest de oraşul turistic Marrakech. Faza finală a CAN se va disputa în Coasta de Fildeş, între 13 ianuarie şi 11 februarie 2024.

mail-share icon Email
viewscnt