Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

George Puşcaş ar putea schimba din nou echipa. Destinaţie surprinzătoare pentru atacantul naţionalei

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21685590/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

George Puşcaş (28 de ani) ar putea schimba din nou echipa. Atacantul naţionalei este legitimat în prezent la Genoa, dar a primit puţine şanse la ”grifoni”.

După ce împrumutul său la Bari a ajuns la final de sezon, Puşcaş a revenit la Genoa, dar sunt slabe şanse ca echipa din Serie A să îl păstreze pe stranier.

Se pare că Puşcaş e pe radarul celor de la Granada, formaţie care a retrogradat în Segunda Division la finele stagiunii trecute.

”Puşcaş este un atacant care la un moment dat a fost considerat unul dintre viitorii atacanţi de top din fotbalul european. Totuşi, cariera sa nu a progresat aşa cum anticipau munca depusă de el şi cifrele pe care le-a avut la echipele de juniori ale lui Inter Milano.

A fost împrumutat pe la diferite echipe până în urmă cu două veri, atunci când a semnat cu Genoa (37 de meciuri, patru goluri şi două pase decisive), care l-a cumpărat de la Reading pentru trei milioane de euro.

Este un atacant cu o finalizare bună din careu, este un jucător care se poate completa foarte bine cu un alt atacant”, relatează grad3.com.

 

Edi Iordănescu nu a mizat pe el la EURO

George Puşcaş a fost prezent la EURO, dar a evoluat foarte puţin.

Atacantul de 28 de ani a prins pe teren 16 minute cu Ucraina şi 24 cu Slovacia, Denis Drăguş fiind titular în toate cele patru partide din Germania.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele