Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după calificarea în turul III al Ligii Campionilor. ”Trebuie să vedem punctele slabe”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21687999/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali a declarat, miercuri seară, după calificarea formaţiei FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că îl bucură faptul că echipa merge mai departe, dar nu este mulţumit de joc.

“Sunt fericit pentru calificare, dar de joc nu sunt mulţumit. De când a plecat Coman nu mai suntem atât de periculoşi în atac. E clar că mai trebuie să luăm ceva în atac.

Mă bucur că ne-am calificat, dar jocul trebuie să fie mai bun. Trebuie să vedem punctele slabe din meciul ăsta dacă vrem să mergem în Liga Campionilor (n.r. – în grupe)”, a spus Becali la Digi Sport.

Formaţia FCSB s-a calificat, miercuri seară, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, trecând în turul doi preliminar de Maccabi Tel Aviv. În tur, la Bucureşti, scorul a fost 1-1. Returul de la Budapesta a fost câştigat cu 1-0 de bucureşteni datorită unui gol marcat în minutul 90.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele