Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Gigi Becali vrea să cumpere un jucător de la CFR Cluj! Răspunsul pe care l-a primit de la Neluţu Varga

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21418878/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Gigi Becali a început deja campania de transferuri la FCSB, iar acum vrea să o continue cu un jucător de la CFR Cluj.

Patronul formaţiei bucureştene a spus la Fanatik că îl vrea pe Krasniqi. Becali a declarat că este gata să ofere 300.000 de euro pentru serviciile kosovarului.

După puţin timp a venit şi răspunsul lui Varga. Finanţatorul ardelenilor este dispus să îl cedeze pe Krasniqi, dar din spusele sale reiese că suma de 300.000 de euro ar fi prea mică.

 ”CFR-ul e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică, n-au jucat cu el. Din stânga ăla cu viteză. (n.r. Krasniqi?).

A intrat, dar n-a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, primul îl aleg pe ăla, Krasniqi. Ăla e cel mai bun al lor, părerea mea. Dacă nu-l vrea şi nu joacă cu el, să mi-l dea mie. Sună-l pe Neluţu.” a spus Becali la Fanatik.

”Am o bombă! Hopa! Am vorbit cu Neluţu Varga. Mi-a scris aşa: spune-i domnului Becali să facă oferta! Eu vorbesc serios, nu fac glume acum. I-am zis toată povestea. Să facă oferta, doar atât îi spun fotbaliştii buni costă, discutăm, să-mi facă o ofertă pentru Krasniqi.”, a transmis ulterior jurnalistul Horia Ivanovici.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele