Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor

Giorgi Mamardashvili, la un pas să ajungă în România! Clubul care l-a "ratat" pe cel mai bun portar de la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648053/1/georgia-cehia-uefa-euro-2024-22-06-2024.jpg

Giorgi Mamardashvili a impresionat la EURO, acolo unde naţionala Georgiei a produs o surpriză de proporţii şi s-a calificat în optimi.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Legitimat la Valencia şi cotat la 35 de milioane de euro, Mamardashvili a fost la un pas să ajungă în România, în urmă cu mai mulţi ani.

Portarul georgian a fost propus la Universitatea Craiova în 2020. Mamardashvili apăra buturile la Lokomotiv Tbilis, care a eliminat-o pe Craiova în preliminariile Europa League.

Dezvăluirea a fost făcut de Akaki Khubutia, care a jucat la Gaz Metan Mediaş. Fostul fotbalist a fost cel care l-a propus pe Mamardashvili în Bănie.

”L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine aşa.

Am vorbit cu impresarul lui Torje din Timişoara (n.r. Cristea Opria), care mi-a zis că vorbeşte la Craiova, că e apropiat de preşedintele lor. Căutau portar, le-am zis de el, dar nimic”, a declarat Khubutia pentru GSP.

Giorgi Mamardashvili, cel mai bun portar de la EURO

Mamardashvili este cel mai bun portar de la EURO, după faza grupelor. Georgianul a reuşit 20 de parade, fiind urmat de Florin Niţă, care a intervenit decisiv de 13 ori.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648053/3/whatsapp-image-2024-06-27-at-11-26-04.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele