Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

Ianis Hagi, din nou rezervă. Alaves a remizat cu Mallorca

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21503754/1/profimedia-0818031734.jpg

Alaves a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Mallorca, în etapa a 26-a din La Liga.

La Alaves, gazdele, fără Ianis Hagi pe teren, au deschis scorul în minutul 76, prin Carlos Benavidez, jucător intrat pe teren cu numai patru minute înainte. Matija Nastasic a egalat în minutul 88 şi partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Atacantul român Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Alaves, care – cu 29 de puncte, se clasează pe locul 12. Mallorca este pe 16, cu 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele