Ultima oră
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”

Încă o mare sportivă din România este suspectată de dopaj! ”Proba A este pozitivă”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20995234/1/boldor.jpg

După Simona Halep, încă o mare sportivă din România este afectată de un scandal de dopaj. Cei de la ProSport notează că scrimera Maria Boldor (26 de ani) a fost depistată pozitiv.

Sportiva legitimată la CSA Steaua ar fi folosit întăritoare de efort, lucru neconfirmat deocamdată. Boldor a fost depistată pozitiv după un concurs. Urmează să se efectueze şi proba B, iar în funcţie de rezultat se vor stabili sau nu sancţiuni.

”Proba A a Mariei Boldor este pozitivă. Urmează să se efectueze şi proba B”, a declarat un oficial al Federaţiei de Scrimă, pentru ProSport.

În 2022, Boldor a reuşit să cucerească medalia de bronz în proba de floretă, la Campionatul Mondial de seniori de la Cairo.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele