Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21631724/1/inspiration-ahead-26-09-2022.jpg

Ionuţ Lupescu este prezent la turneul final al Campionatului European de fotbal din Germania din postura de Observator Tehnic UEFA.

  • Suporterii naţionalei României pot urmări în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final continental. Acolo vor fi concerte live cu trupe şi solişti de top: Puya (17 iunie), Antonia (22 iunie) şi Ruby (26 iunie).

Ionuţ Lupescu figurează pe o listă care adună 12 personalităţi fotbalistice. Alături de Lupescu, pe listă se mai află Fabio Capello, Michael O'Neill, David Moyes, Aljosa Asanovic, Rafael Benítez, Avram Grant, Patrick Bonner, Frank de Boer, Ole Gunnar Solskjaer, Aitor Karanka şi Jean-Francois Domergue.

Lupescu a avut prima misiune oficială sâmbătă seara, la meciul Italia – Albania, scor 2-1, unde a monitorizat partida alături de Fabio Capello.

Rolul observatorilor tehnici este de a monitoriza meciurile de la EURO 2024, cu statistici şi asistenţă video, astfel încât la final să furnizeze rapoarte detaliate despre tacticile folosite şi despre evoluţiile jucătorilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele