Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Ionuţ Nedelcearu nu mai ajunge la Dinamo! La ce echipă va evolua fundaşul

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21451920/1/profimedia-0831970387.jpg

Fundaşul central Ionuţ Nedelcearu (27 de ani) nu va ajunge în această iarnă la Dinamo. ”Câinii” au încercat o lovitură pe piaţa de mercato, dar fotbalistul va continua în străinătate.

Nedelcearu a etalat o formă foarte bună în ultimele două partide din Serie B ale lui Palermo, iar formaţia italiană a decis să îl păstreze. Decizia vine şi ca urmare a lui Fabio Lucioni, concurent cu românul pe postul de fundaş central.

"Românul părea că poate ajunge pe lista de transferuri, însă ultimele două meciuri, cu Como şi Cremonese, au făcut să dispară orice dubiu în ceea ce îl priveşte, iar asta s-a întâmplat şi datorită accidentării lui Lucioni", scriu cei de la I Love Palermo Calcio.

Dinamo a perfectat primul transfer al iernii! ”Câinii” au adus un jucător ce a evoluat la EURO

Dinamo începe campania de transferuri cu dreptul! ”Câinii” l-au transferat pe Darko Velkovski (28 de ani), un fundaş central ce poate fi folosit şi în zona mediană.

El a semnat din postura de liber de contract. Ultima sa experienţă a fost la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită. Acesta are un CV interesant, cu meciuri pentru Macedonia de Nord la EURO 2020, fiind titular în cele 3 confruntări disputate de ţara sa în grupe.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele