Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ionuţ Radu, detalii despre mutarea la Cremonese .Suma pe care o va încasa internaţionalul român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20765031/1/radu.jpg

Ionuţ Radu (25 de ani) a fost împrumutat de Inter la nou-promovata Cremonese. Portarul român speră să îşi relanseze cariera şi a făcut şi sacrificii financiare.

Cu puţine minute în poarta lui Inter, sezonul trecut, ”nerazzurri” au decis că ar fi mai bine ca Radu să fie împrumutat, pentru sezonul viitor. Portarul român a dorit să rămână în Serie A, chiar dacă au existat oferte şi din alte campionate puternice.

El a semnat cu Cremonese şi îşi doreşte să facă un sezon de vis în tricoul noii-promovate din Serie A. La echipa din Italia el poate să fie coleg cu un alt ”tricolor”, Vlad Chircheş, care este una din ţintele principale ale lui Cremonese.

Ionuţ Radu a făcut şi sacrificii financiare pentru a putea ajunge la echipa din nordul Italiei, el va încasa un venit anual de 1.9 milioane de euro, cu 400.000 de euro mai mic decât salariul de la Inter, anunţă Playsport. Internaţionalul român câştiga 2.3 milioane de euro la echipa din Milano.

  • Inter şi Cremonese s-au înţeles ca ambele să plătească salariul jucătorului, în mod egal.

Ce a spus Ionuţ Radu despre greşeala din meciul cu Bologna

După ce a trecut ceva timp de la greşeala, care i-a costat titlul pe ”nerazzurri”, Ionuţ Radu şi-a făcut curaj şi a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat şi cum îl va afecta pe viitor.

"Întotdeauna am spus că o greşeală i se poate întâmpla oricui, nimeni nu este perfect. Muncim pentru a face totul bine la fiecare joc, însă se întâmplă uneori lucruri nedorite. Ceea ce am spus întotdeauna este că este important cum treci peste greşeli şi cum reacţionezi", a spus Ionuţ Radu, potrivit Tuttomercatoweb.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele