Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie

Sporturi Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21747183/1/teodosiu.jpg

 

 

Scrimerul dinamovist Iulian Teodosiu s-a impus vineri în Cupa României la sabie masculin. Sabina Martiş a cucerit trofeul la sabie feminin.

Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a adunat zece victorii din zece meciuri disputate în concursul desfăşurat vineri, în Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din Bucureşti.

Iulian Teodosiu l-a eliminat în semifinale pe George Dragomir, de la CSM Unire Slobozia, pe care l-a învins cu scorul de 15-12. Al doilea finalist a fost Vlad Covaliu (CS Dinamo Bucureşti), care l-a întrecut pe Matei Cîdu (CSA Steaua Bucureşti), cu 15-9. Finala a fost dominată de Iulian Teodosiu care s-a impus cu 15-7, cucerind medalia de aur a Cupei României la sabie masculin, ediţia 2024.

În concursul feminin s-a impus Sabina Martiş (CSA Steaua Bucureşti), învingătoare cu scorul de 15-9 în finala disputată împotriva Mariei Matei (CS Dinamo Bucureşti).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele