Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Japonezul Shinnosuke Oka, medalie de aur la individual-compus

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21687922/1/fig-jap.jpg

Shinnosuke Oka a câştigat, miercuri, medalia de aur în finala la individual-compus, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Shinnosuke Oka (Japonia) a adunat un punctaj total de 86.832, iar pe podium a fost urmat de Boheng Zhang (China, 86.599) şi de Ruoteng Xiao (China, 86.364).

În calificări, pe primele trei locuri la individual-compus s-au clasat Boheng Zhang (China), Shinnosuke Oka şi Daiki Hashimoto (ambii din Japonia).

În competiţia masculină urmează finalele pe aparate, între 3-5 august.

La echipe, aurul olimpic a fost câştigat anterior de Japonia, iar pe podium au mai urcat China şi SUA.

România a avut reprezentare doar la un aparat (paralele), prin Andrei Muntean, care a ratat finala după ce s-a clasat pe locul 25 în calificări (nota 14.366). Andrei Muntean a revenit la Jocurile Olimpice după 8 ani. La debutul său olimpic, în 2016 s-a clasat pe locul 6, tot în finală la paralele, cu nota 15.600.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele