Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Joselu a părăsit Real Madrid pentru a se alătura echipei qatareze Al Gharafa

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21647554/1/joselu.jpg

Joselu a părăsit clubul Real Madrid, a anunţat, vineri, gruparea madrilenă. Internaţionalul spaniol, care şi-a lăsat amprenta asupra ultimei campanii din Liga Campionilor, a semnat cu Al-Gharafa (Qatar) pentru două sezoane, plus o opţiune pentru încă unul, relatează AFP.

Împrumutat de Espanyol Barcelona la începutul sezonului trecut, atacantul iera sub contract până în 2025 cu Real Madrid.

"Mulţumesc: acesta este cuvântul cel mai potrivit pentru a exprima tot ceea ce simt în acest moment, când emoţia abia îmi permite şi nervii să scriu. Mulţumesc celor de la Real Madrid pentru tot ceea ce m-au făcut să simt de-a lungul vieţii mele.

Vă mulţumesc pentru ceea ce m-aţi învăţat când eram copil; vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat atâtea exemple de măreţie şi umilinţă, toate în acelaşi timp", a declarat Joselu.

Joselu a jucat 49 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 18 goluri în toate competiţiile, şi a fost jucătorul decisiv în manşa a doua a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen. Condusă atunci cu 1-0, echipa spaniolă a fost salvată de atacantul său, care a intrat pe teren în minutul 81 şi a întors scorul în câteva minute cu o dublă (88 şi 90+1).

 

mail-share icon Email
viewscnt