Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

La asta nu se aştepta nimeni! Klay Thompson a semnat cu o pretendentă la titlu

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 1 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21651274/1/profimedia-0886362618.jpg

O nouă mutare senzaţională în NBA! După ce Chris Paul a semnat cu San Antonio Spurs, iar Paul George va evolua pentru Philadelphia 76ers, acum a venit rândul lui Klay Thompson să schimbe echipa.

Shooting guard-ul s-a înţeles cu Dallas Mavericks şi va face echipă cu Luka Doncic şi Kyrie Irving.

Dallas Mavericks a jucat finala în sezonul recent încheiat, astfel că mutarea o transformă pe echipa texană în pretendentă clară la titlu şi în stagiunea următoare.

Conform jurnaliştilor Shams Charania (The Athletic) şi Adrian Wojnarowski (ESPN), Klay Thompson a semnat pe trei ani şi va încasa 50 de milioane de dolari.

În vârstă de 34 de ani, Klay Thompson a evoluat toată cariera la Golden State Warriors şi este considerat drept o legendă de fanii echipei.

Shooting guard-ul a câştigat patru titluri cu Golden State şi a format un duo senzaţional cu Steph Curry.

"The Splash Brothers" au doborât de trei ori recordul de aruncări de trei puncte reuşite într-un sezon, iar Klay a marcat cele mai multe puncte într-un sfert în toată istoria NBA, 37.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele