Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Luis de la Fuente a făcut un apel înaintea decernării Balonului de Aur! ”Vă rog”

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21668941/1/profimedia-0889743359.jpg

Spania este noua campioană europeană, după ce a învins-o pe Anglia, scor 2-1.

Deşi nu a prins finalul meciului pe teren din cauza unei accidentări, Rodri a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Distincţia vine la un an după ce spaniolul a marcat unicul gol al finalei UCL dintre Manchester City şi Inter.

Având în vedere importanţa pe care o are Rodri atât la Spania cât şi la City, Luis de la Fuente cere ca mijlocaşul să primească Balonul de Aur.

”Vreau să continui şi nu va fi nicio problemă. Campionatul a fost câştigat cu o forţă pe care am văzut-o rar.

Băieţii sunt un exemplu pentru societate. Ambiţie, dorinţa de a munci. Totul i-a determinat să câştige ceva atat de important. Suntem împreună de 44 de zile şi aceşti fotbalişti sunt un veritabil exemplu. Tinerii ar trebui să-i vadă pe aceşti jucători care îşi dau viaţa pe teren la fiecare meci.

Mikel (n.r.- Oyarzabal, marcatorul golului de 2-1 pentru Spania) este o valoare certă. Am câştigat totul împreună. Nu eşuează niciodată. A ştiut să profite de munca lui Morata la faza golului.

Iar Zubimendi l-a înlocuit pe cel mai bun jucător din lume. Vă rog, Rodri trebuie să primească Balonul de Aur acum!”, a declarat Luis de la Fuente, la conferinţa de presă de după Spania – Anglia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele